Komunalni radovi

Zbog gradnje vodovoda i odvodnje otežan promet Spinčićevom ulicom u Kastvu

Slavica KlevaKASTAV – Potkraj tjedna otežano će se prometovati Ulicom Vjekoslava Spinčića u Kastvu, stoga iz Grada Kastva mole stanare koji koriste navedenu ulicu da na vrijeme uklone svoje automobile kako bi se radovi nesmetano obavljali.


Podsjetimo da su radovi na gradnji vodovoda i odvodnje u Prolazu Ivana iz Kastva započeli krajem studenog prošle godine, a radovi obuhvaćaju izvedbu 19 metara dugog sanitarnog kolektora profila 200 mm, oborinskih kolektora dužine 23 metra i profila 300 mm te vodovodnog cjevovoda dužine 24 metra profila 100 mm.


Radovi se izvode u fazama, u prvoj fazi izvodit će se po stepeništu i pješačkom prolazu. Pješački prilaz objektima je osiguran za cijelo vrijeme trajanja radova. U drugoj fazi radovi će se izvoditi na prometnici koja će se privremeno zatvoriti za promet vozilima zbog nedovoljne širine za sigurno i istovremeno izvođenje i odvijanje prometa i radova.
Privremeno odvijanje prometa bit će regulirano prometnom signalizacijom i znakovima. Ugovoreni rok izvođenja radova je 90 kalendarskih dana. Ugovorena vrijednost investicije iznosi 655 tisuća kuna bez poreza na dodanu vrijednost. Izvođač radova je MK GRADNJA d.o.o. iz Viškova, a stručni i obračunski nadzor vrši TECHCON PLAN d.o.o. iz Rijeke.