Dostava najbolje hrane

Wolt stiže u Rijeku!

P. N.

Revolucionarni finski sustav za dostavu hrane Wolt nakon samo šest mjeseci rada na hrvatskom tržištu otvara i drugi grad, Rijeku. Krajem prosinca prošle godine krenula je Woltova avantura u Hrvatskoj, te je za dostavu otvoren grad Zagreb, kao testno tlo za takvu uslugu. Vjerojatno ni sam Wolt nije očekivao takav uspjeh i rezultate – u samo šest mjeseci, portfelj restorana je porastao šest puta u odnosu na početak. Nakon samo 5 mjeseci u Zagrebu, Wolt bilježi desetke tisuća narudžbi. Naravno, takav rast potražnje za njihovom uslugom utjecao je i na rast broja zaposlenika, pa zagrebački ured trenutno broji 13 zaposlenika i preko 200 partnera dostavljača, a dio njih je dobio novi zanimljivi zadatak – obojati Rijeku u Wolt plavu boju.


Od woka iz WOK’abillyja, grill jela iz Grill Lovorka, burgera iz Place51, plate iz Kooglane, bez glutenske pizze iz Rice, bruschette iz Štorije, vrhunskog tartara iz Nebuloze, Brudeta iz Conca d’Oro, Piva iz Pivnice Cont, Bureka kod braće,  svježih namirnica iz 101% Smart Food-a, pa sve do  Prirode i Društva i vrhunskih smoothie i salata, Riječanima predstavljamo vrhunske restorane uz revolucionarnu dostavu o kojoj svi pričaju. Sve je u potpunosti prilagođeno korisniku – inovativna aplikacija jednostavna za korištenje sadrži listu svih restorana dostupnih za narudžbu, a svako jelo ima i fotografiju, kako bi korisnik lakše odlučio što će naručiti. Plaćanje se odvija isključivo kartičnim putem, a sama dostava je izuzetno brza – u prosjeku cijeli proces, od same narudžbe pa do dostave hrane, traje okvirno 35 minuta. Cijelo to vrijeme korisnik vidi u kojoj je fazi proizvodnja hrane, odnosno gdje se nalazi dostavljač i kada stiže na adresu. A ako nešto i pođe po zlu, javlja se Woltova korisnička služba koja problem lako otkloni, istovremeno se brinući da korisnik ostane zadovoljan – prosječno vrijeme odgovora im je 30 sekundi, a zadovoljstvo korisnika 4.8 od 5.


 
„Drago nam je što je Zagreb prepoznao kvalitetu naše usluge i vjerujemo da će i Rijeka ostati jednako oduševljena našim servisom. Restorani su prepoznali vrijednost našeg načina dostave i zadovoljni smo njihovim odazivom, a svakako planiramo i u Rijeci zabilježiti jednaki mjesečni rast broja restorana kao što je to bio slučaj u Zagrebu.“, rekao nam je Jasmin Hadžić, Restaurant Partnership Manager Wolta.


Svakako će biti zanimljivo gledati rast Wolta u Rijeci, ali i preostalim gradovima Hrvatske. Rijeka je dugo očekivala servis za dostavu hrane, a Wolt treba dokazati kako je upravo on pravo rješenje. S obzirom da je Wolt trenutno jedina aplikacija u Hrvatskoj s Apple Award nagradom za dizajn, kvalitetnim portfeljem restorana i inovativnim sustavom narudžbe i dostave – svakako vrijedi isprobati.


Wolt aplikacija dostupna je za Android i iOS korisnike, a više možete saznati i na www.wolt.com/hr.