Susret s najmlađima

Viškovski mališani saznali što to radi načelnica, pa odmah poželjeli posjetiti Općinu

Sanja Gašpert

Sanja Udović s viškovskim mališanima

Sanja Udović s viškovskim mališanimaVIŠKOVO U sklopu kontinuirane pripreme Općine Viškovo za stjecanje statusa općine i gradovi prijatelji djece, načelnica Sanja Udović održala je susret s najmlađim mještanima u prostorijama i dvorištu Dječjeg vrtića Viškovo.


Susret je održan u skupini predškolaca, koji su načelnici pričali o tome tko su oni i što vole, a tko je načelnica, gdje ona radi i kako joj izgleda ured te što im nedostaje i što bi još željeli imati u vrtiću odnosno mjestu u kojem žive.


Također, načelnici su povjerili koje manifestacije u općini vole i posjećuju sa svojim roditeljima, kako se pripremaju za školu i što bi voljeli kada postanu školarci. Načelnica Udović djecu je kroz priču kratko upoznala sa svojim načinom rada te im je obećala je da će ozbiljno razmotriti sve njihove želje iznesene na susretu i poželjela im ugodan nastavak dana i sreću u školskim klupama.
Novi susret djece i načelnice, ali ovog puta u prostorijama Općine Viškovo, gdje će djeca moći vidjeti mjesto rada načelnice, zakazan je za jesen.