Za buduće studente

Virtualni dan preddiplomskih studija EFRI u utorak na Zoomu

Portal Novi list

Foto Screenshot

Foto Screenshot

Virtualni dan preddiplomskih studija EFRI, posvećen je budućim studentima FakultetaKoja je razlika između Ekonomije i Poslovne ekonomije? Koliko dobro moram pričati engleski jezik za studirati na smjeru International Business? Kako će izgledati moja karijera kad završim Fakultet? Semestar u inozemstvu? Studentsko poduzetništvo? Novi kolegiji? Karijera nakon završetka Fakulteta? Što znači biti ALUMN-i?


Na ova, ali i mnoga druga pitanja odgovorit možete dobiti na Virtualnom danu preddiplomskih studija EFRI, posvećenom budućim studentima Fakulteta koji će kroz razgovore s našim sugovornicima saznati sve što ih zanima o studiju na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.


Postati student Ekonomskog fakulteta u Rijeci podrazumijeva puno više od slušanja i polaganja kolegija jer tu je i cijeli niz aktivnosti usmjerenih ka izgradnji karijera i poticanju studentskih poduzetničkih inicijativa od samog početka studija.
Novu generaciju studenata dočekat će i velik broj novih kolegija koji su nastali kao rezultat dugoročne i kvalitetne suradnje s gospodarstvom te odgovaraju stvarnim potrebama na tržištu rada što studentima po završetku studija omogućuje kompetitivna znanja i vještine.


Povećani broj sati stručne prakse na preddiplomskoj i diplomskoj razini studija za nove generacije vjetar je u leđa u izgradnji karijere i stjecanju iskustva još za vrijeme studija. Sve to, ali i još mnoge druge inicijative i programi, o kojima ćemo pričati na samom događaju čine studente Ekonomskog fakulteta u Rijeci visokozapošljivim i proaktivnim akterima na tržištu.


Na virtualnom danu preddiplomskih studija EFRI sudjelovat će:


Izv. prof. dr. sc. Zoran Ježić, prodekan za studente i upravljanje kvalitetom
Izv. prof. dr. sc. Helga Pavlić Skender, prodekanica za preddiplomske i diplomske studije
Miljenko Vaić, poslodavac i predsjednik ALUMNI EFRI zajednice
Renato Poljak, ALUMNI EFRI i poduzetnik
Lucija Bavrka, studentica na smjeru Financije i Bankarstvo
Antonia Džido, studentica smjera International Business


Virtualni dan preddiplomskih studija bit će održan u utorak, 1. lipnja 2021. godine u 15 sati putem Zoom platforme  i Facebook stranice Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci