Fešta na Gradini

Uz balone, pjesmu, mađioničara i vilenjake dočekana “dječja” Nova godina na Trsatu

Jakov Kršovnik

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Mađioničarski nastup Andreja Škedela te interaktivna predstava za djecu "Klaunovska posla Rudija i Karmelina", oduševili su mališane, kao i druženje s vilenjacima s kojima su odbrojili sekunde do ponoći odnosno podnevaRIJEKA Nova godina već je stigla! Na Trsatskoj gradini najmlađi su dočekali Novu godinu uz mađioničara, glumu, ples i klizanje.


Mađioničarski nastup Andreja Škedela te interaktivna predstava za djecu “Klaunovska posla Rudija i Karmelina”, oduševili su mališane, kao i druženje s vilenjacima s kojima su odbrojili sekunde do ponoći odnosno podneva.


 Snimio Vedran KARUZA


Snimio Vedran KARUZA

Nakon kiše balona koja je razvukla osmijeh na licima svih prisutnih, na red su došli i glazbeni nastupi. Na pozornicu su se popeli solisti Kreativno-edukativnog centra “Glazbeni vrtuljak” – Fran Barjaktarić, Tara Vidović i Carlo Božić, a pridružila im se i Mirjam Andrejević, pobjednica ovogodišnjeg festivala RiSONGić.U “Ice parku” odjekivali su smijeh i zabava na klizaljkama, a klizalište će biti i dalje otvoreno do 12. siječnja. Za one koji nisu mogli prisustvovati jutarnjem programu, Andrej Škedel i glumci predstave “Klaunovska posla Rudija i Karmelina” ponovili su svoje nastupe u adventskom parku.Kao i prethodnih godina “dječja” Stara godina u sklopu Adventa na Gradini ponudila je mališanima i njihovim obiteljima mnoštvo razloga za veselje i smijeh.


Novogodišnju zabavu i večernji “pravi” doček upotpunit će klapa Nevera te DJ Šošo – “hrvatski guru lounge glazbe” koji će biti zadužen za plesnu atmosferu unutar zidina Trsatske gradine.