Potpisani ugovori

Umjesto planiranih 26, Kastav ima 30 stipendista srednjoškolaca

Vladimir Mrvoš

Uskoro će se objaviti i lista stipendista studenata s kojima će se također potpisati ugovori o stipendiranjuKASTAV – Gradonačelnik Grada Kastva Matej Mostarac potpisao je ugovore s 30 stipendista srednjoškolaca u školskoj godini 2022./2023. Tako umjesto planiranih 26 Kastav ima 30 stipendista srednjoškolaca u kategorijama redovnih, izvrsnih i sportskih stipendija. Mjesečna stipendija iznosi 602,76 kuna, a od 1. siječnja 80 eura.


Učenicima će se u narednim danima isplatiti stipendije počevši od 1. rujna. Stipendisti Grada Kastva su: Karlo Domijan, Dora Špiljak, Toni Kukec, Elide Babić, Andrej Ujčić, Lana Acinger, Antonio Trubić, Laura Afrić, David Glažar, Laura Herceg, Paula Kanjuo, Frane Livić, Gabriel Novak, Ernest Podobnik, Dan Roviš, Elizabeta Bosak, Anja Gregoran Jenul, Nika Grgurić, Nikolina Horvat, Tea Lukenda, Darja Zorić, Antonia Lana Milih, Debora Perčić, Luka Pustahija, David Stojanović, Nina Valetić, Petra Mance, Marko Jardas, Darija Šnajder i Adriana Ross.


Uskoro će se objaviti i lista stipendista studenata s kojima će se također potpisati ugovori o stipendiranju. U proračunu Grada Kastva za stipendije je osigurano gotovo pola milijuna kuna.