Spettacolo Dell’occulto u Circolu

Udruga Ri Rock priprema poseban trosatni program u povodu Noći vještica

Marko Dobrecović

Grupa Old Night, Foto: Promo

Grupa Old Night, Foto: Promo

- Pozivamo posjetitelje da uveličaju događaj odabirom otmjenih kostima s temom mistike, vamp okultizma i maskirne tajanstvenosti s naglaskom na crno, crno i samo crno, pozivaju iz Udruge Ri Rock.Ulaskom u drugu polovicu listopada na svoje dolaze svi ljubitelji mistike i okultnih priča obavijenih velom tajne. Udruga Ri Rock je ususret Noći vještica pripremila bogat program posvećen mračnoj strani umjetnosti. Sve ljubitelje ovog tajanstvenog i starog praznika u petak 22. listopada u svečanoj dvorani Circolo očekuje poseban program pod imenom Spettacolo Dell’occulto.


Sljedećeg petka ljubitelje okultnog očekuje trosatni program. Sve započinje u 21 sat, a kao uvertira bit će izveden kratki dijalog »Božanstvene komedije« Dantea Alighierija, i to na talijanskom jeziku. Potom slijedi koncertni događaj za pamćenje. Naime, ove se godine broji 40. godina od nastupa Parafa u dvorani Circolo, pa će tim povodom legende riječke scene napraviti sjajnu atmosferu. Bend Grč koji čine Zoran Štajdohar Zoff i njegov jezivi orkestar, stat će na binu te tako dati svoj doprinos ovoj večeri.


U svojevrsnom intermezzu bit će održan monolog iz mračne strane talijanske književne povijesti i tako najavljen epilog večeri. Završni čin večeri bit će nastup riječkih doom metalaca Old Night. Ovi istaknuti glazbenici s riječkog područja će svojim tmurnim notama oplemeniti mračnu atmosferu i uz samu dvoranu Circolo, kao veličanstvenu kulisu, i pretvoriti događaj u nezaboravno iskustvo za Noć Vještica.


Grupa Grč, Foto: DLK PHOTOGRAPHY
– Pozivamo posjetitelje da uveličaju događaj odabirom otmjenih kostima s temom mistike, vamp okultizma i maskirne tajanstvenosti s naglaskom na crno, crno i samo crno, pozivaju iz Udruge Ri Rock.


Cijena ulaznice iznosi 60 kn, a broj mjesta je ograničen pa se tako pozivaju gosti da ulaznice rezerviraju na vrijeme. Ulaznice je moguće rezervirati putem linka niže te si tako osigurati mjesto na događaju, a uplatu je moguće izvršiti transakcijski unaprijed ili gotovinom na ulazu trideset minuta prije početka samog događaja. Link za rezervacije i uplatu je https://forms.gle/UGGEY2AEwn6QTKnT7.


Na ulazu u dvoranu Circolo bit će potrebno predočiti digitalnu COVID-potvrdu, negativan test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih šest mjeseci. Za one koji nemaju COVID-putovnicu bit će osigurano testiranje na ulazu po cijeni od trideset kuna.