34. u Hrvatskoj

U Toweru otvoren treći McDonald’s u Rijeci, od ponedjeljka se uvodi i dostava putem Glova

Biljana Savić

Foto McDonald's Hrvatska

Foto McDonald's HrvatskaRIJEKA – U Tower Centru Rijeka otvoren je McDonald’s. Riječ je o 34. McDonald’su u Hrvatskoj, i trećem u Rijeci, čije je otvorenje Riječanima omogućilo veću mogućnost izbora lokacije, uz otvorenje novih radnih mjesta.


Vijest koja će zasigurno razveseliti Riječane i ljubitelje fast fooda je i ta da uz novi McDonald’s od ponedjeljka kreće i dostava putem Glovo aplikacije.


Ponuda je osmišljena u cilju osiguravanja kvalitete proizvoda i brzine usluge, a dostava je moguća unutar zone restorana koja osigurava da hrana bude dostavljena unutar 20-ak minuta od trenutka narudžbe.
Dostava je od ponedjeljka do četvrtka, te nedjeljom i blagdanima dostupna od 11 do 22 sata, a u petak i subotu narudžbe se zaprimaju do 23 sata. Plaćati se može gotovinom i karticama.


– Rijeka ima posebno mjesto u povijesti naše priče u Hrvatskoj, jer je upravo Rijeka bila prvi grad nakon Zagreba u kojem smo otvorili McDonald’s.


Zato nam je osobito drago što smo upravo na Valentinovo svojim gostima pružili još jedno mjesto za obiteljska okupljanja, druženja s prijateljima, a možda i rađanje novih ljubavi, izjavio je za svečanosti otvorenja Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.


McDonald’s u Tower Centru Rijeka uređen je prema konceptu Experience of the Future te uz klasično naručivanje nudi i ono na samoposlužnim kioscima koji gostima omogućavaju da bez žurbe izaberu omiljenu kombinaciju proizvoda, dok se hrana priprema tek nakon zaprimanja narudžbe.


Smješten je na petoj etaži i posebno će biti na ruku posjetiteljima Cinestara.