Agility

U Šmriki u subotu Prvenstvo Hrvatske u okretnosti za pse

Jakov Kršovnik

REUTERS

REUTERSŠMRIKA – Četvrto kolo Prvenstva Hrvatske u okretnosti za pse održat će se 20. travnja u Šmriki na terenu NK-a Primorac, javljaju iz gradske uprave Kraljevice.


Natjecanje počinje u 9 sati i potrajat će cijeloga dana, a ujedno je to i kvalifikacijska utrka za Europsko prvenstvo.


– Očekujemo dolazak mnoštva natjecatelja iz cijele Hrvatske, Italije, Slovenije i šire. Bit će to prilika za svakoga da doživi uzbuđenje agilityja, dok psi brzo i spretno prolaze kroz stazu ispunjenu preprekama. Osim natjecanja, pripremili smo bogat program za sve posjetitelje. Uključit će utrke sa psima koje će vas ostaviti bez daha, pregled najnovije pseće opreme i hrane i priliku za upoznavanje s lokalnim OPG-ovima koji će predstaviti svoje proizvode te raznovrsnu ponudu hrane i pića, kažu organizatori iz Zagrebačkog agility kluba te Udruge Klub za rad sa psima Dog Unit.
Također, bit će i tombola na kojoj će se moći osvojiti različite nagrade, a prihod će ići za rad kluba. Sve informacije o prijavi mogu se pronaći na Facebook događaju nazvanom BARK&JUMP – 4. kolo PH, kvalifikacije za JOSP i EO (2024).


– Budite dio ove uzbudljive manifestacije i podržite naše natjecatelje u njihovim izazovima. Dodatan vjetar u leđa dala nam je Visit Kraljevica na čemu smo im jako zahvalni, kao i NK Primorac Šmrika koji nam je omogućio korištenje terena, kažu organizatori. (J. K.)