Rust & Roll

U Rijeci i Crikvenici u subotu se održava susret vespaša, evo što će se sve događati

Portal Novi list

Foto Vespa klub Rijeka

Foto Vespa klub Rijeka

U sklopu festivala „Zvukom preko vode“ održat će se i susret oldtimera „Rust & Roll“, a na samoj će lokaciji biti razne radionice i ugostiteljska ponuda, dok u večernjim satima kreću svirkeVespaši iz Hrvatske i susjednih zemalja i ove će godine posjetiti Rijeku i okolicu u sklopu 9. susreta Vespa kluba Rijeka.


Susret se održava u subotu, 11. srpnja, dok program obuhvaća vožnju iz Rijeke u smjeru Crikvenice okolnim, manje poznatim putevima, posjet hreljinskom kaštelu, ručak u Crikvenici, a sve završava u Rijeci kod Export Drva u sklopu festivala „Zvukom preko Vode“.


Pri dolasku na festival u popodnevnim satima, slijedi parkiranje, spremanje ključeva na sigurno i fešta do jutra.
U sklopu festivala „Zvukom preko vode“ održat će se i susret oldtimera „Rust & Roll“, a na samoj će lokaciji biti razne radionice i ugostiteljska ponuda, dok u večernjim satima kreću svirke.


Na prijavama će se skupljati kotizacija unutar koje ulazi kava, marenda, ručak, prigodna majica te usputno iće i piće, a dio novaca od kotizacije već će tradicionalno ići u humanitarne svrhe.


Svake godine nakon susreta višak novca donira se pojedincu ili udruzi za koju organizatori smatraju da joj je pomoć potrebna, tako da ni ova godina neće biti iznimka.


Okupljanje i prijave planirane su od 9 do 11 sati kod Export Drva na Delti, preko puta kazališta, uz podjelu majica, kave i krafni.


Moguće su sitnije izmjene u programu, poput lokacije okupljanja, stoga molimo je za sve dodatne informacije korisno pratiti Facebook stranicu Vespa kluba Rijeka.


Na njihovom je Facebooku moguće i prijaviti se za susret.