Tri sata hodanja

U nedjelju će nordijski hodači opet doći na svoje u Kostreni

P. N.

FOTO: KŠR Gorovo

FOTO: KŠR Gorovo

U nedjelju 21. travnja, hodači će se okupiti na Žurkovu u 10:00 sati                     


I naredna će nedjelja u Kostreni biti obilježena odličnim programom nordijskog hodanja i pješačenja, a već je ustaljeno da Kostrena nedjeljama privlači doista velik broj nordijskih hodača koji uživaju u prirodnim ljepotama kroz aktivnosti. Proljeće je idealan period za boravak u prirodi pa će hodači opet doći na svoje, pa će tako biti i naredne nedjelje kada organizatori TZO Kostrena te KŠR Gorovo i Nordic Walking Teama Opatija pripremaju hodanje za sve ljubitelje ove aktivnosti.


FOTO: KŠR Gorovo


 
U nedjelju 21. travnja, hodači će se okupiti na Žurkovu u 10:00 sati, kada će nakon tradicionalnih vježbi zagrijavanja, sudionici u sklopu programa pod nazivom “Korakom do zdravlja” – nordijsko hodanje i pješačenje stazama Kostrene, krenuti na pohod rutom Žurkovo (JK Galeb) – Glavani – Solin – Sopalj – Stipići – Rožmanići – Žurkovo. Sjajna je to srednje zahtjevna staza dužine 10 km uz predviđeno trajanje hoda je cca 3 sata.


 


Kao i uvijek, organizator je za sve sudionike programa osigurao štapove za hodanje, uz napomenu kako sudionici trebaju biti adekvatno odjeveni te ponijeti bocu vode. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost, a program vode licencirani instruktori nordijskog hodanja. U slučaju lošeg vremena, organizator zadržava pravo izmjene rute ili odgode programa, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje na licu mjesta – na Žurkovu.


FOTO: KŠR Gorovo