Županijski stožer

U KBC-u Rijeka preminula još jedna zaražena osoba, nije bila cijepljena

P. N.

Goran Kovacic/PIXSELL

Goran Kovacic/PIXSELL

Ozdravilo je još 52 zaraženih, pa se broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti se tako ponovno smanjio za 47 osoba u odnosu na jučer te danas iznosi 613U zadnja 24 sata testirano je samo 430 hitnih uzoraka, a pozitivnih ih je na području Primorsko-goranske županije bilo pet. Sve novozaražene osobe su iz Rijeke.


Ozdravilo je još 52 zaraženih, pa se broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti se tako ponovno smanjio za 47 osoba u odnosu na jučer te danas iznosi 613.


“Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti je danas 26, te je smanjen u odnosu na jučer za 2 pacijenta. U KBC-u Rijeka se u jedinici intezivne skrbi na respiratoru nalazi 6 pacijenata što je također 2 pacijenta manje nego jučer. Tijekom jučerašnjeg dana u regionalnom COVID-19 centru- KBC-a Rijeka preminula je jedna necijepljena starija osoba”, javljaju iz županijskog stožera.
Ukupno je do danas tijekom četvrtog vala epidemije COVID-19 bolesti u PGŽ-u oboljelo 2.397 osoba od čega je 341 osoba odnosno njih 14.23% bilo cijepljeno. Istovremeno, broj preminulih od COVID-19 bolesti sa prebivalištem u PGŽ je 18, od čega su 4 bile cijepljene starije osobe sa udruženim kroničnim bolestima.