Turistička sezona

TZ Rijeke poziva na zabavu koju pružaju ljetne priredbe

Sanja Gašpert

Programi Ljeta na Gradini pune Gradinu do posljednjeg mjesta / Foto S. DRECHSLER

Programi Ljeta na Gradini pune Gradinu do posljednjeg mjesta / Foto S. DRECHSLER

Brojna su događanja na Trsatskoj gradini, kod hotela Continental..., a već je za večeras iz TZ-a upućen poziv na Kalvariju pod zvijezdama, 4. ljetni festival smijeha, koji na programu ima ljetnu hit komediju »Rent-a luftmadrac« 


 


RIJEKA – Brojna događanja i pregršt manifestacija svakako su jedan od glavnih čimbenika zaslužnih za izvrsnu turističku sezonu u Rijeci. Sjajni turistički rezultati i rast od 21 posto u segmentu noćenja u odnosu na rekordnu 2019. godinu vidljivi su svakako u više segmenata tržišta. Šetnjom na Korzu svakako se može dobiti dobar uvid u izvrsnu turističku sliku u Rijeci. Brojna događanja u gradu tijekom ljetnih mjeseci obogaćuju turističku ponudu grada te svake godine donose sve veći broj posjetitelja, što je vidljivo prema izvrsnim statističkim podacima o broju noćenja i dolazaka, koji rastu iz godine u godinu.
– Brojne tradicionalne ljetne manifestacije u Rijeci, poput Ljeta na Gradini, nude bogatu raznoliku ponudu za različite ukuse, tako da svaki posjetitelj može pronaći nešto za svoj gušt, a već ovaj petak Riječani i njihovi gosti imaju priliku uživati u izvrsnom ambijentu na Trsatskom kaštelu uz klapu Vinčace. Za sve ljubitelje dobre glazbe Hotel Continental pobrinuo se organizirajući glazbene večeri, srijedom i petkom na terasi hotela, već petu godinu za redom. Art-kino i ove godine ima izvrstan ljetni program, kao stvoren za uživanje u projekcijama u večernjim terminima, pod vedrim nebom. Svakako ne treba propustiti ni Kalvariju pod zvijezdama, 4. ljetni festival smijeha, koji garantira dobru zabavu i puno smijeha, a već sutra na programu je ljetna hit komedija »Rent-a luftmadrac«. Ukoliko tražite osvježenje tijekom ljetnih dana, posjetite jednu od brojnih riječkih plaža, koje su prava oaza za odmor i uživanje, ističu u Turističkoj zajednici grada Rijeke.