Triop

Tristo i pedeset triatlonaca okupiralo Preluk, pogledajte kako je to izgledalo

Marina Kirigin

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Najmlađi su se okušali u mini akvatlonu, a stariji u supersprint i sprint triatlonu, kao i štafetnom sprint triatlonu.Tristo i pedeset triatlonaca iz Bosne i Hercegovine, Austrije, Italije i Slovenije okupiralo je danas uvalu Preluk, njezin kopneni dio i morski akvatorij, u sklopu sedmog izdanja Triop triatlona, natjecanja koje se boduje za Hrvatsku triatlon ligu i Alpe Adria Triatlon Kup.


Foto Mateo Levak


U organizaciji Triatlon kluba “Matulji” najmlađi uzrasti imali su mogućnost okušati se u mini akvatlonu, a oni nešto stariji u supersprint triatlonu i sprint triatlonu, kao i štafetnom sprint triatlonu.
Foto Mateo Levak


Najbolje plasirani u akvatlonu, u konkurenciji mlađih od 11 godina bili su Lovro Hanza (TK Matulji) i Elena Kilim (TK Maksimir).


Foto Mateo Levak


U kategoriji U-9 najbrži u konkurenciji dječaka bio je Tino Miličić (TK Swibir), a kod djevojčica Anja Vadlja (TK Matulji).


Foto Mateo Levak


U najmlađoj dobnoj kategoriji (U-7) slavio je Teodor Edvard Vindiš (TK Petar Zrinski) i kod djevojčica Aurora Bognar (TK Swibir).


Foto Mateo Levak


U supersprint triatlonu u kategoriji U13/U15 najbrži su bili Neo Ćiković (TK Matulji) i Anja Kavić (TK Maksimir), a u istoj utrci u kategoriji U-13 do pobjede su došli i članovi TK Maksimir Matej Magdić i Ema Andrijević.


Foto Mateo Levak


Gabriel Barac (TK Rival) i Nika Rimaj (TK Petar Zrinski) pobijedili su u sprint triatlonu, u kojem su nagrade podijeljene i prema dobnim kategorijama.


Foto Mateo Levak


Ekipa “TKM 1” pobjednik je u štafetnom triatlonu.


Foto Mateo Levak


Foto Mateo Levak