Atraktivna lokacija

Traži se zakupac kafića u Trsatskom kaštelu. Evo koji su uvjeti

Sanja Gašpert

Foto Ana Križanec

Foto Ana KrižanecRIJEKA – Turistička zajednica grada Rijeke poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da podnesu ponudu za korištenje poslovnog prostora ugostiteljske namjene u sklopu Trsatskog kaštela.


Natječaj je otvoren do 26. travnja do 10 sati, a tekst natječaja i potrebna dokumentacija koju treba ispuniti i priložiti nalaze se na web stranici Turističke zajednice grada Rijeke.


Poslovni prostor nalazi se u sklopu Trsatskog kaštela na adresi Partizanski put 9, Rijeka, sastoji se od prostora u prizemlju, na prvom i drugom katu ukupne površine 127,42 m² i vanjske terase površine 83,87 m², a namijenjen je za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i organizaciju kulturno-zabavnih programa.
Prostor je kao dio Trsatskog kaštela zaštićeno kulturno dobro i upisan je u Registar nepokretnih kulturnih dobara Republike Hrvatske.


Pregled prostora koji je predmet natječaja moguć je uz prethodni dogovor i najavu na broj telefona 051/315-710, a upite vezane uz natječaj potrebno je zatražiti pisanim putem na [email protected].