Pozitivan nalaz

Svi zaposlenici kostrenske općinske uprave u samoizolaciji, zaražen im kolega

Barbara Čalušić

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Osim jednog pozitivnog, nitko od ostalih zaposlenika općinske uprave nema simptome bolestiSvi zaposlenici općinske uprave u Kostreni nalaze se u samoizolaciji nakon što je prošlog tjedna jedan od zaposlenika uprave dobio pozitvan nalaz testiranja na koronavirus. Općina Kostrena tako iz samoizlacije izlazi idući ponedjeljak, a dotad općinski službenici, kao i sam načelnik Dražen Vranić, rade od kuće.


Osim jednog pozitivnog, nitko od ostalih zaposlenika općinske uprave nema simptome bolesti, a tijekom ovog tjedna među njima će biti provedeno i testiranje.


Općina Kostrena zatvorila se u razdoblju u kojem su se ranijih godina obilježavali Dani Općine Kostrena kao i njezini zaštitinici sv. Barbara, sv. Nikola i sv. Lucija.
Zbog pandemije COVID-19, ali i samoizolacije u općinskoj upravi, ove će godine biti odgođena i svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je ove nedjelje trebala biti dodijeljena nagrada za životno djelo prof. dr. Silvani Vranić.


Dani Općine Kostrena bit će obilježeni prigodnim videom koji će se moći pogledati na općinskom portalu, kao i događanjima koje organizira Turistička zajednica Kostrene.