Skijaška sezona

Sutra zadnji dan rada žičare Radeševo na Platku

Sanja Gašpert

Ilustracija / Foto Mateo Levak

Ilustracija / Foto Mateo Levak

Skijanje će još nekoliko dana biti omogućeno u području pokretne trake RadeševoKrajem ožujka završava i uspješna zimska sezona na Platku. Prema informacijama iz Goranskog sportskog centra, u utorak, 22. ožujka bit će zadnji dan rada žičare Radeševo u ovoj sezoni, a skijanje će još nekoliko dana biti omogućeno u području pokretne trake Radeševo.


– S prvim danima travnja izvođač radova otvorit će gradilište i nastaviti s radovima na izgradnji nove žičare, a uskoro će započeti i pripreme za održavanje WRC Croatia Rallya, koji će se 23. travnja voziti na širem području Platka.


Nakon WRC utrke, s prvim danima svibnja na Platku će krenuti promocija ljetne ponude i sadržaja na Platku.
Unatoč nedostatku prirodnog snijega, ova sezona je imala više od 70 skijaških dana, odrađenih uglavnom na proizvedenom snijegu, a bilo bi ih i više da nestabilne vremenske prilike nisu utjecale na sam početak sezone.


Osim u skijanju i sanjkanju, posjetitelji Platka mogli su uživati u različitim zanimljivim manifestacijama i međunarodnim natjecanjima u čijoj je realizaciji sudjelovao i Goranski sportski centar, ističu u GSC-u.