Zavod za javno zdravstvo

Gdje i kada se cijepiti u Rijeci

P. N.

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Iz Nastavnog zavoda napominju da je za docjepljivanje (booster doza) potrebno proći najmanje 6 mjeseci od završne, odnosno prethodne doze jer se u protivnom EU digitalna COVID potvrda neće moći produžiti.Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, od 8:00 do 15:00 sati, od ponedjeljka do petka, u zgradi NZZJZ PGŽ (Krešimirova 52a), provodi cijepljenje trudnica, posebno naručene pacijente i pacijente s indikacijom za istovremenu primjenu drugih cjepiva protiv bolesti COVID-19. Navedeni termini rezervirani su isključivo za ove skupine pacijenta, priopćiloi su iz NZZJZ -a.


“Nastavni zavod” nastavlja i s proaktivnim cijepljenjem opće populacije pa će se cijepljenje bez prethodnog naručivanja (otvorena vrata) u dvorani na Zametu odvijati od ponedjeljka do petka od 8:00 do 18:30 sati te subotom od 8:00 do 18:30 sati u zgradi NZZJZ PGŽ na Epidemiološkom odjelu (Krešimirova 52a). Iznimno,  26.11., cijepljenje će se od 8:00 do 18:30 sati odvijati u prizemlju zgrade NZZJZ PGŽ. Kao i do sada, cijepit će se svim vrstama cjepiva protiv bolesti COVID-19.


Iz Nastavnog zavoda napominju da je za docjepljivanje (booster doza) potrebno proći najmanje 6 mjeseci od završne, odnosno prethodne doze jer se u protivnom EU digitalna COVID potvrda neće moći produžiti.
Na cijepljenje je potrebno donijeti zdravstvenu iskaznicu, osobni identifikacijski dokument i potvrdu o eventualnim prethodnim cijepljenjima protiv bolesti COVID-19.