Rijeka plus

Srušio se semafor u Ulici Fiorella la Guardije

Vladimir Mrvoš

Snimio SERGEJ DRECHSLER

Snimio SERGEJ DRECHSLER

Srećom sve je prošlo bez ozlijeđenih osoba, iako je u trenutku bilo pješaka na cesti, kao i bez štete na vozilimaRIJEKA – Danas ujutro u Ulici Fiorella la Guardije urušio se semafor na cestu. Srećom sve je prošlo bez ozlijeđenih osoba, iako je u trenutku bilo pješaka na cesti, kao i bez štete na vozilima.


Prema prvim informacijama iz Rijeka plusa, tvrtke koja održava semafore u gradu Rijeci, semafor se urušio zbog dotrajalosti, odnosno ruzine, ali što je točan uzrok znati će se nakon što se u radionici u koju je odnesen i popravi.


Snimio SERGEJ DRECHSLER


Rijeka plus brine o svim semaforima u gradu Rijeci i prema informacijama koje smo dobili redovito se kontrolira njihov stabilitet. Dok se ne popravi ostao je samo jedan semafor s treptajućim svjetlom s jedne strane ceste, a prema situaciji na terenu promet teče bez problema, čak možda i bolje bez semafora jer vozila propuštaju pješake preko pješačkog prijelaza i bržim tempom nego da semafor radi. U maloj “semfor patroli” po riječkim ulicama može se vidjeti da postoje semafori novijeg i oni starijeg datuma i da kod starijih ima ruzine. Možda je problem osim u starosti i u onim ulicama gdje je obilna kiša u rujnu prošle godine, naročito strmim kao što je i Ulica Fiorella la Guardije, bujica narušila njihov stabilitet.