Izbori

Snježana Podobnik ponovo predsjednica PGS-a Viškovo

Jakov KršovnikVIŠKOVO – Na izbornoj skupštini Primorsko goranskog saveza (PGS) ogranka Viškovo za predsjednicu ogranka ponovo je izabrana Snježana Podobnik, dopredsjednik je Ivica Šanko, a tajnica Tamara Brusić Jurić. Za članove predsjedništva izabrani su Franjo Jardas, Marinko Pilepić, Silvio Šekulja, Sandro Kresina, Dean Juretić, Ljiljana Jurjević, Emanuela Martinčević Šopić i Milan Kragić. Za predsjednika Kluba seniora izabran je Miljenko Mladenić, za dopredsjednika Milutin Frlan, a počasni predsjednik je Tomislav Blažić.


PGS u Viškovu djeluje 25 godina, a Snježana Podobnik zahvalila je predsjedniku PGS-a Dariju Vasiliću, političkom tajniku stranke Franji Butorcu, tajniku Ivici Linaru, Nikoli Ivanišu te ostalim članovima ogranka PGS-a u riječkom prstenu na ukazanom povjerenju i suradnji. Istaknula je kako je izuzetno ponosna na tim koji je izabran u predsjedništvo Ogranka PGS-a Viškovo jer su ti ljudi nesebično darovali svoje vrijeme ne samo PGS-u već zajednici i njoj kao predsjednici. Novoizabrano predsjedništvo odaslalo je i poziv mještanima s područja općine Viškovo.


– Podržite nas, priključite nam se, kritizirajte i predlažite jer to znači da ste zajedno s nama spremni preuzeti odgovornost za zajedničku budućnost, kažu u PGS-u Viškovo.