Kandidati

SDP i PGS predstavili listu: Nastavimo zajedno za Kastav, grad sa stavom

Slavica Kleva

Kandidati liste SDP-a i PGS-a u Kastvu

Kandidati liste SDP-a i PGS-a u Kastvu

Svi koji ovdje žive od devedesetih znaju kako je Kastav izgledao, a kakav je danas, grad ugodan za život, a to je bila naša vizija, rekao je Ivica LukanovićPredstavljamo danas kandidate koalicijske liste SDP- i PGS- a za Gradsko vijeće Grada Kastva, kazao je na predstavljanju aktualni gradonačelnik Kastva Matej Mostarac, ujedno i nositelj liste.


– Svi koji ovdje žive od devedesetih znaju kako je Kastav izgledao, a kakav je danas, grad ugodan za život, a to je bila naša vizija. Stoga ovu lijepu priču nastavljamo sa sadašnjim i budućim gradonačelnikom, kazao je Ivica Lukanović.


– Kao dugogodišnji partneri ostajemo i dalje zajedno jer i sve buduće projekte želimo ostvarivati na dobrobit svih naših sugrađana, od onih najmlađih do najstarijih, nastavio je David Marot u ime PGS-a.
– Lista kandidata koalicije SDP-PGS čiji je nositelj Matej Mostarac sastavljena je od tima ljudi koji su već afirmirani u svom području djelovanja. S ovim timom, obzirom na naše profesije i dob, pokrivamo sve segmente društvenog života, od kulture, turizma, odgoja i obrazovanja do zdravstva, građevinarstva i prava, od naših umirovljenika koji zastupaju interese i potrebe naših starijih sugrađana do učitelja i odgajatelja koji se bore za naše najmlađe, predstavila se Mirela Smojver, kandidatkinja SDP- za Gradsko vijeće.


Svi mi dobro znamo kako funkcionira lokalna samouprava,poznajemo njezine zakonitosti ali i ograničenja i procedure koje ponekad usporavaju tempo kakav smo zamislili, ali su važne jer osiguravaju otvorenost i transparentnost po čemu smo uvršteni u top 10 gradova u Hrvatskoj, rekla je Smojver te zaključila da su tim koji je dokazao da zna kako svoj Grad razvijati u skladu s potrebama stanovništva ali ga i obogaćivati novim sadržajima.


Uz slogan “Nastavimo zajedno za Kastav, grad sa stavom!”, pozvali su sugrađane da izađu na izbore, daju im podršku, zaokruže listu broj 5 koalicije SDP-PGS kao i njihovog kandidata za gradonačelnika Mateja Mostarca pod rednim brojem 3.