Istaknula kandidaturu

Sanja Udović ide po treći mandat, pod sloganom “Jer volimo Viškovo”

Biljana Savić

Sanja Udović / Foto Vedran Karuza

Sanja Udović / Foto Vedran Karuza

Aktualna načelnica Općine Viškovo istaknula je kandidaturu uz podršku koalicije SDP-PGS-HSS-HSUZa treći mandat načelnice Općine Viškovo kandidirala se aktualna načelnica Sanja Udović, uz potporu koalicije SDP-PGS-HSS-HSU. Podsjetimo da je HSS u ovom mandatu bio u koaliciji s HDZ-om.


– Drago mi je da se građanima kao kandidatkinja za načelnicu predstavljam baš danas, na Dan Općine Viškovo, zato što svih ovih godina moj tim i ja radimo za Viškovo i mještane jer volimo naš kraj, našu općinu i volimo naše sumještane, pa u ovaj treći mandat ulazimo pod sloganom “Jer volimo Viškovo”.


Upravo je ljubav ono što nas pokreče u svakodnevnom životu, u profesionalnom životu, a svi mi u ovoj koaliciji sve što činimo za Viškovo činimo s ljubavlju prema našim sumještanima i prema našoj Općini Viškovo, poručila je Udović i kazala da joj je drago što kao kandidat za zamjenika ostaje njen kolega Denis Mladenić, ali joj je žao da gubi drugu zamjenicu Snježanu Podobnik (PGS) koja je dala izuzetan doprinos.

– Ponosni smo na sve ostvareno u prethodnom mandatu, na novoootvorenu modernu pedijatrijsku ordinaciju, pred otvaranjem je i novi moderni vrtić, te nekoliko novouređenih igrališta primjerenih djeci svih dobi, ali i vježbališta na otvorenom za odrasle.


Također svakodnevno radimo na uređenju i izgradnji infrastrukture na području Općine. Projektiraju se i grade novi rotori, kilometri cesta i vodovodne mreže, te uređuju javne površine poput one najnovije u Marinićima.


Zadovoljstvo sumještana velika mi je motivacija u daljnjem radu. Svjesni smo da je još puno posla pred nama. Imamo jasnu viziju, energiju i želju da nastavimo raditi za svoj kraj i ljude iz jednog glavnog razloga – jer volimo Viškovo!


Predsjednik SDP-a Denis Mladenić i kandidat za zamjenika načelnice zahvalio je dosadašnjim članovima koalicije na odličnoj suradnji, te izrazio zadovoljstvo što će nastaviti zajedno raditi za dobrobit Općine Viškovo.


Dio ove koalicije i dalje je i PGS čija je predsjednica Snježana Podobnik naglasila da joj je želja da se nastavi rad na projektima koji će obogatiti život u Viškovu, poput Kuće Halubajskog zvončara i nove osnovne škole u Marinićima, glavna motivacija za podršku Udović na putu prema još jednom mandatu.


Uz predstavnike SDP-a i PGS-a koalicijski sporazum potpisali su i Dijana Perić Tatalović (HSU) i Ivo Zrilić (HSS).