Ima poruku

Samo urbano i samo riječko: Robert Salečić predsjednik riječkog ogranka Unije Kvarnera

Damir Cupać

Robert Salečić / Foto Unija Kvarnera

Robert Salečić / Foto Unija Kvarnera

Želja mi je da se Rijeci vrati sjaj urbanoga grada kao što je nekad bio, grad poznat po rocku, punku i svemu što je Rijeku gradilo, poručio je SalečićUnija Kvarnera osnovala je riječki ogranak stranke, za predsjednika je izabran Robert Salečić, a mandat mu traje četiri godine.


– Moj grad Rijeka, trenutno malo tužan i snen, želim da se probudi iz sna, kako poduzetničkog, tako i kulturološkog i najviše lokalpatriotskog. Kad kažem lokalpatriotskog, mislim na to da budemo ponosni na bogatu povijest kakvu malo koji grad ima.


Rijeka je za mnoge nas život, Rijeka nam je sve, a da bi tako ostalo, moramo se izboriti da iz Rijeke više ne odlaze mladi, već da Rijeka bude ono što je bila kroz stoljeća, grad u kojem bi svatko želio živjeti, poručio je Salečić.
On je mišljenja da gradska vlast mora biti otvorena prema malim i srednjim poduzetnicima kako bi oni pomogli u jačanju grada.


– Velika želja mi je da se u grad vrati onaj nekadašnji sjaj urbanoga grada kao što je nekad bio, grad poznat po rocku, punku i svemu što je Rijeku gradilo. Samo urbano i samo riječko, izjavio je Salečić.


Predsjednik Unije Kvarnera Marko Boras Mandić mišljenja je da je izuzetno bitno imati dobru ekipu u najvećem gradu i sjedištu regije.


– Posebno me veseli da je to potpuno nova ekipa koja je pristupila Uniji, neopterećena ideologijom. Ljudi kojima je Rijeka na prvom mjestu su naša nova snaga, ona nužna energija koja svoju ljubav prema gradu u kojem su odrasli mogu pretočiti u brojne projekte koji će mijenjati naš grad na bolje, rekao je Boras Mandić.