Donacijska aukcija

“Rock pod šeširima”: Razgrabljeni šeširi Nataše Reš za pomoć Sigurnoj kući udruge U.Z.O.R.

Edita Burburan

Foto Edita Burburan

Foto Edita Burburan

Bila je to još jedna u nizu dobrotvornih akcija koje organizira Udruga Projekt +/-60, koju je ove godine ostvarila u suradnji s Udrugom LP Rock.RIJEKA – Ususret međunarodnoj manifestaciji Fiumanki na jednoj od paluba Botela Marina održana je donacijska aukcija šešira kiparske dizajnerice Nataše Reš pod nazivom “Rock pod šeširima”.


Bila je to još jedna u nizu dobrotvornih akcija koje organizira Udruga Projekt +/-60, koju je ove godine ostvarila u suradnji s Udrugom LP Rock.


Sve je započelo još prije pet godina otkad se ove vrijedne ženske članice brinu da osmisle i organiziraju manifestacije s ciljem pomaganja Sigurnoj kući.

– Drago mi je što smo se ponovno okupili, kao i proteklih nekoliko godina zaredom kako bismo organizirali lijepe stvari. Udruga zbog toga i postoji.


Ove godine nudimo nešto posebno, rock ispod šešira i aukcijsku donaciju, kazala je predsjednica Udruge Željka Egredžija i pozvala sve prisutne da im se pridruže u pjesmi, plesu i zabavi, ali i donacijskim aktivnostima.


Darko Tolja, predsjednik udruge LP Rock, također se s veseljem obratio prisutnima te naglasio kako je LP rock domaćin na brodu Botel Marina već osam godina, a ove godine i drugi put surađuju s ženskom udrugom.


– Prošle godine smo se upoznali sa ženskom udrugom i organizirali smo aukciju slika. Rado se odazivamo i snalazimo u takvim projektima jer uvijek je dobro činiti dobro.


Naša je udruga neprofitna i svi vrijedni glazbenici koji ovdje sviraju čine to besplatno. Na taj način i mi se uključujemo u aukciju i dobru zabavu, rekao je.


Predsjednica Sigurne kuće Udruge U.Z.O.R. Paola Bogović zahvalila je Udruzi i svim prisutnima na sudjelovanju, te naglasila kako je unatoč što je tema tamno obojana, dobro što se o tome može progovarati javno.


Nakon glazbenog djela u kojem su nastupili sastavi Projekt band +/-60 i sastav Flash Udruge LP Rock, krenula je kratka modna revija šešira dizajnerice Nataše Reš.


Unikatni šeširi posebno izrađeni za ovu prigodu i donirane za aukciju izazvali su oduševljenje prisutnih.


Donatorska večer završena je s ukupno devet prodanih šešira pa je aukcijom prikupljeno 2350 kuna, a od dobrotvornih priloga tom se iznosu pridodalo još 1577 kn i 2 eura.


Ukupan iznos koji će biti uručen Sigurnoj kući je 3727,70 kn.