Novogodišnja noć

Rijeka ušetala u 2021. sa željom da cijeli svijet što prije ozdravi, zapjeva, zapleše i prestane biti na distanci

Slavica Mrkić Modrić

Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN

Ulice prazne, tek pokoji automobil ali zato na Korzu promenada.  Šetalo se i solo, i u društvuRijeka je u 2021. godinu doslovno ušetala. Onako lijepo s noge na nogu i s puno dobrih želja kako sebi, tako i ostatku svijeta. Ulice prazne, tek pokoji automobil ali zato na Korzu promenada.


Šetalo se i solo, i u društvu.

Foto galerija: Novogodišnja noć u Rijeci Foto: Marko Gracin– Jedva čekamo da prođe ova godina. Dosta je bilo tuge, nevolje i jada. Ali ča je tu je, malo je večeras žalosno i pretiho na Korzu ali, bit će boje, rekoše nam Melita i Robert Hlanuda koji su kao i mnogi drugi na Korzo došli prošetali pa onda “nazad doma”.


Deborah, Lucija i Aleksandar Čugalj došli su na tradicionalno selfanje ispred gradskog bora.


– Čudno je. Navikli smo na raspjevane Nove godine. Ali i ovako je lijepo, rekao je Aleksandar.


Želje su naravno kod svih iste – da nam 2021. godini pršti sve od sreće i veselja i da se ovakva kao ova na izmaku nikad više ne ponovi.


Ili kako bi rekli riječki vatrogasci u dežurstvu – svima zdravlje, mir i dobro. Mi smo i njima, i kolegama s Radija Rijeka, baš kao i onima koji brinu da se Rijeka u Novoj ne probudi prljava, kao i ostalim službama kojima je Silvestrovska noć bila radna poželjeli mirnu noć, a ostatku svijeta da što prije ozdravi, zapjeva, zapleše i prestane biti na distanci. Da se opet svi možemo grliti, ljubiti i družiti. S tim željama ušetasmo i mi s Rijekom pod rukom u Novu i nadamo se bolju godinu.