Pomoć izbjeglicama

Danas i sutra humanitarna akcija za potrebite u Ukrajini koju su organizirale studentice Akademije primijenjenih umjetnosti

Hina

Filozofski fakultet / Foto M. LEVAK

Filozofski fakultet / Foto M. LEVAK

Akcija se provodi ovoga vikenda u prostoru garaže Filozofskoga i Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Donacije se prikupljaju u subotu i nedjelju od 10 do 18 satiHumanitarna akcija prikupljanja donacija za potrebite u Ukrajini koju su pokrenule studentice riječke Akademije primijenjenih umjetnosti provodi se ovoga vikenda u prostoru garaže Filozofskoga i Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci.


Donacije se prikupljaju u subotu i nedjelju od 10 do 18 sati.


Prikupljaju se medicinske potrepštine, lijekovi, pribor za prvu pomoć, voda u bocama, nekvarljiva i konzervirana hrana, deke i šatori, agregati, baterije te razni kabeli.
Prikupljanje pomoći pokrenule su studentice Akademije primijenjenih umjetnosti, a organizira Studentski zbor Akademije primijenjenih umjetnosti.


Akciju su poduprli udruge Dobro Dobrim (DoDo) i Istra pomaže, Studentski kulturni centar, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, Filozofski i Učiteljski fakultet te i Sveučilište u Rijeci.