Akcija

Riječki SDP pozvao gradske vijećnike da odreknu naknade kako bi se kupila mobilna kućica

Portal Novi list

Foto Zeljko Lukunic/PIXSELL

Foto Zeljko Lukunic/PIXSELL

SDP prikuplja donacije za Sisak, Petrinju, Glinu i okolna sela u RI Info na adresi Korzo 18b dana 11. siječnja od 10 do 18 satiSDP Rijeke pozvao je riječke gradske vijećnike da se odreknu jedne naknade kako bi se time prikupila sredstva za mobilne kućice za stanovnike potresom pogođenih područja.


“Gradsko vijeće kao predstavničko tijelo građana, uz Gradonačelnika, ima najveću odgovornost i obvezu pomagati svojim sugrađanima.


Grad Rijeka je do sada, sa svojim komunalnim i trgovačkim društvima, donirao 800.000,00 kuna za područja pogođena potresom. No, pomoć će biti potrebna još dugo vremena.
Stoga je Klub vijećnika SDP-a odlučio ovom prilikom organizirati humanitarnu akciju prikupljanja donacija za Sisak, Petrinju i Glinu te okolna mjesta i sela.Pozivamo i druge političke stranke i nezavisne vijećnike u Gradskom vijeću Grada Rijeke da nam se pridruže i da u ovim teškim danima pošaljemo poruku zajedništva. Pozivamo i vijećnike da se odricanjem jedne naknade prikupe sredstva za mobilne kućice koje su u ovom trenutku najpotrebnije.


Donacije će se prikupljati u RI Info na adresi Korzo 18b dana 11. siječnja od 10 do 18 sati”, objavili su na Facebooku u objavi, koju potpisuje Sandra Krpan, predsjednica Kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću Rijeke