Slavi obljetnicu

Riječki pekar opet oduševljava: Od srijede kruh samo 0,6 eura!

Edi Prodan

Foto: Novi list

Foto: Novi list

Nova cijena će itekako razveseliti brojne stanovnike RijekeNe treba dakako generalizirati, ali ima situacija u kojima “mali” poduzetnici pokazuju kako se na iznimno jednostavan način mogu osmisliti jako djelotvorni socijalni programi. Kad je riječ o Rijeci, jedan od takvih poduzetnika je Lulezim Qenai, vlasnik pekara Arena, od kojih je jedna od najposjećenijih ona na Turniću.


Kako je najavio, od srijede 15. ožujka povodom 25 godina rada cijenu bijelog kruha snižava na 0,60 eura. Iznos je to što će se zadržati do zadnjeg dana ožujka, 31. 3.


Fantastična je to cijena, inače se za takav kruh treba izdvojiti najmanje 1,60 eura, što će itekako razveseliti brojne stanovnike Rijeke. K tome, zahvaljujući stalnim investicijama u tehnologiju, Arena ima možda i najkvalitetniji kruh u Rijeci. Konkurirati mu svakako mogu proizvodi iz ostalih privatnih pekara, kao i oni što dolazi iz pekara PIK-a, znatno manje većina jednostavnih konzumnih kruhova iz velikih opskrbnih centara, onih što dolaze kao dorađeni, “podgrijani” iz prethodno zamrznutih pekarskih proizvoda.