Riječki anđeli u petak organiziraju humanitarnu aukciju slika za siromašne obitelji

Sanja Gašpert

Aukcija će biti održana u petak od 19 sati na adresi Adamićeva 5, uz suradnju riječke Udruge Rikordi

Aukcija će biti održana u petak od 19 sati na adresi Adamićeva 5, uz suradnju riječke Udruge RikordiRIJEKA Humanitarna izložba i aukcija slika »Riječki anđeli kroz slike za siromašne obitelji« održat će se u petak od 19 sati na adresi Adamićeva 5, uz suradnju riječke Udruge Rikordi.


Uz kraći kulturno-umjetnički program klape Reful iz Rijeke, koji će voditi glazbenik Dražen Turina Šajeta bit će predstavljeni radovi članova i članica likovne Udruge Lika iz Ličko-senjske županije.


Radi se o radovima umjetnika i umjetnica poput Jadranke Baburić-Štimac, Nikice Jelića, Dražena Mileusnića, Katarine Rast, Ane Starčević i mnogih drugih, umjetnicima Kristijan Volstner i Fredi Volsnter te Margarita Juretić, Vladimir Šteler.
Među brojnim umjetnicima naći će se i radovi Eduarda Filipovića Seca, također privatnim donacija vlasnika radova, poput Ede Murtića.


Svaka slika ima svoj certifikat vlasništva. Sav prihod od prodaje slika biti će upotrebljen za kupovinu i podjelu hrane za siromašne obitelji u gradu Rijeci.