Traffic Jam Session

Ri Rockeri u petak notama oduzimaju prednost automobilima u Vodovodnoj: “Stvaramo glazbeni kaos”

Ivana Kocijan

Foto press

Foto press

Riječki glazbenici instrumentima će zauzeti dio ulice i cestu pretvoriti u pozornicu ispunjenu dobrim notama, stvarajući prometni krkljanac.U sklopu ekoprograma MO Hartera, Udruga Ri Rock najavljuje prometni glazbeni kaos kako bi osvijestila građane o štetnosti automobilskih plinova.


Tako će se u petak u 20 sati u Vodovodnoj ulici, točnije na samoj cesti ispred Caffe Bara Skradin, održati drugi ovogodišnji Ri Rock Jam Session s porukom očuvanja okoliša.


Riječki glazbenici instrumentima će zauzeti dio ulice i cestu pretvoriti u pozornicu ispunjenu dobrim notama, stvarajući prometni krkljanac.
Prije programa Music Traffic Jam aktivisti iz MO-a Hartera pripremaju zanimljiv program: uređuje se novi parkić kod Vodovodne 37 gdje će biti postavljen “kvartovski komposter”, rotacijski komposter za biootpad koji mogu koristiti svi stanovnici Školjića.


Od 18 sati pratite: edukacije o pravilnom kompostiranju kod kuće, ekoradionicu izrade psećih igračaka i ćakulu o budućnosti kompostiranja u Rijeci. Dođite sa psima, jer organiziraju i druženje lajavaca!


Glazbenici se pozivaju da za svirku ponesu svoje instrumente, a Udruga Ri Rock će osigurati osnovne elemente bubnja te činele, doboš i pedalu, 2 gitarska i bas pojačalo i još pokoji drum za popunjavanje rupa.


Sve ostalo muzikanti nose sami!


Večeri će se pridružiti i mladi polaznici Ri Rock Akademije pa, ako ste u potrazi za glazbenicom/kom za svoj bend, ovo je savršena prilika da ugrabite kakav skriveni talent.