Završna revija

“Retrospektiva 2009-2020” Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris

Mirna Šumberac

Završna revija Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris / Snimio Roni BRMALJ

Završna revija Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris / Snimio Roni BRMALJ

Završna izvedba bila je i najava onog što će tek doći, a to je revija popraćena glazbom Elvisa Presleya pa su tako sve plivačice zaplivale i zaplesale na ritmove Jailhouse RockaRIJEKA  Jučer se na Bazenima Kantrida održala tradicionalna Završna revija “Retrospektiva 2009-2020” Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris.


Na reviji je sudjelovalo 70 plivačica. Nažalost, ove godine događanju nije mogla prisustvovati prava publika već samo najvjerniji navijači plivačica – njihove obitelji, a sve zbog poštivanja epidemioloških mjera.


Prilikom nastupa publici se obratila predsjednica kluba Sanja Pavić, a svaku točku je predstavila Jasna Jeličić. Djevojke i djevojčice izvele su 8 točaka koje su bile retrospektiva svih revija koje su se izvodile kroz godine.

Foto galerija: "Retrospektiva 2009-2020" Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris Foto: Roni Brmalj

Predsjednica kluba izrazila je zahvalu plivačicama i njihovim obiteljima koji su došli pogledati reviju i dati podršku. Nekoliko riječi s nama podijelila je, jedna od trenerica, Marija Šavko.


– Svake godine za reviju bi odabrali neku temu, mjuzikl, a sad smo odlučili ponoviti neke revije koje smo radili kroz godine budući da nismo imali vremena ni uvjeta, odnosno nismo imali bazen za odrađivanje treninga. Ono što smo planirali izvesti ove godine ćemo ostaviti za sljedeću, ali danas ćemo predstaviti jednu točku iz te nove revije. Trenirati smo počeli tek sredinom 5. mjeseca i cure jako veseli ova revija s obzirom na to da ove godine nismo imali natjecanja. I publika je smanjenog obima, tu su roditelji i najuža rodbina, sigurnost prije svega! Prošle godine smo izvodile Queen mjuzikl i tu nas je pratio Queen Real Tribute Band iz Srbije. Nažalost, muziku i rasvjetu uživo danas nemamo kao što to inače bude, ali je zato sve napravljeno s puno ljubavi, rekla je.


Program je obuhvatio presjek sljedećih revija: Bal na vodi, mjuzikl Chicago, mjuzikl Briljantin, mjuzikl Mamma mia, tema inspirirana filmom Hairspray, Moje primorje i Queen mjuzikl.


Završna izvedba bila je i najava onog što će tek doći, a to je revija popraćena glazbom Elvisa Presleya pa su tako sve plivačice zaplivale i zaplesale na ritmove Jailhouse Rocka. Cijelo događanje bilo je nagrađeno velikim pljeskom najvjernije publike. Jasna Jeličić zahvalila je svim plivačicama, trenericama, izvršnom odboru i obiteljima.


– Klub sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris djeluje od 1996. godine. U njemu trenira stotinjak plivačica. U svim dobnim kategorijama imamo državne prvake. Upisi i tečajevi vrše se kroz cijelu godinu, a klubu se mogu pridružiti i cure, a i dečki, s osmjehom je izjavila Šavko.


fotke su u storyeditoru, by roni brmalj