Slušatelji pozvani da glasuju

Radio Rijeka i ove godine s dvije nominacije u utrci za Zlatni studio

P. N.

Iva Pavletić Crnić / Snimio Sergej DRECHSLER

Iva Pavletić Crnić / Snimio Sergej DRECHSLER

Postaja Radio Rijeka opet je nominirana u kategoriji najbolje radijske postaje, a za najbolji radijski glas nominirana je Iva Pavletić Crnić 


Prošlogodišnji laureat Radio Rijeka, jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj, opet je nominirana u kategoriji najbolje radijske postaje! I to nije sve! Već su dva Zlatna studija za najbolji radijski glas proteklih godina stigla također na Radio Rijeku, u ruke Roberta Ferlina, a ove godine u toj kategoriji nominirana je “dežurna plavuša” Iva Pavletić Crnić, javlja Radio Rijeka.


Kao što znate, Zlatni Studio najveća je medijska nagrada koja se svake godine dodjeljuje u pet kategorija: film, televizija, kazalište, glazba i radio, a od ove godine i u kategoriji za nove medije – Tik Tok.
Stručni žiri odabrao je nominirane, a sad ste na redu vi – slušatelji, poručuju s Radio Rijeke.


Prvi krug glasanja odvija se kroz tri kupona u Studiju 9., 16. i 23. prosinca te online glasanjem kojem možete pristupiti klikom -OVDJE-. Online glasanje traje od 9. do 30. prosinca, a finalisti nagrade bit će objavljeni 6. siječnja 2023. godine.


Nagrade će se, šestu godinu zaredom, dodijeliti 28. siječnja u studiju Anton Marti, s izravnim prijenosom na Prvom programu HTV-a, javlja Radio Rijeka.