Trg riječke rezolucije

Promovirana deseta generacija studenata Visoke poslovne škole PAR

Jakov Kršovnik

Snimio Mateo LEVAK

Snimio Mateo LEVAK

Za studenta generacije zbog odličnih ocjena, prisutnosti na nastavi te trudu i angažmanu koji motiviraju ostale studente izabran je Stefan Mataja MafriciRIJEKA Na Trgu riječke rezolucije održana je promocija desete generacije studenata Visoke poslovne škole PAR. Titulu prvostupnika ekonomije stekao je 41 student od kojih 20 nije došlo na promociju, zbog, rečeno je, opravdanih razloga. U ime PAR-a prisustvovali su dekanica doc. dr. sc. Gordana Nikolić, prodekanica za nastavu i voditeljica ureda za kvalitetu Martina Jurković, prodekanica za međunarodnu suradnju dr. sc. Sanda Grudić Kvasić te profesor emeritus Vladimir Rosić. Dekanica je čestitala svim prvostupnicima te rekla da je svaka nova generacija čini sretnom, ali i tužnom.

Foto galerija: Promovirana deseta generacija studenata Visoke poslovne škole PAR Foto: Mateo Levak– Puštamo vas u svijet koji zna biti nemilosrdan, a pogotovo u jednom od najtežih perioda, kada je situacija izazvana pandemijom promijenila poretke i tržište. Pred vama je vrlo izazovno razdoblje, ali sam sto posto sigurna da ćete se dobro snaći u poslovnom okruženju. U vama ima snage, volje, prkosa, hrabrosti i osmijeha, dovoljno da ovaj svijet i svakodnevicu učini ljepšima. Ne zaboravite nas, mi vas sigurno nećemo, i znajte da ste zauvijek dio PAR-ove obitelji. Sretno vam bilo u budućem životu dragi prvostupnici, zaključila je Nikolić. Za studenta generacije zbog odličnih ocjena, prisutnosti na nastavi te trudu i angažmanu koji motiviraju ostale studente izabran je Stefan Mataja Mafrici.


– Ovo je dan koji bi trebao obilježiti ne samo nas prvostupnike, nego i naše roditelje, mentore, partnere, djecu. Svima čestitam, a mislim i da moramo čestitati sami sebi. Da mi je netko rekao prije tri, četiri, godine da ću opet biti u ovom svojstvu pred vama, rekao bih, nema šanse. No, danas smatram da mi je to bila jedna od najboljih promišljenih, a možda i impulzivnih odluka, pogotovo jer pripadam ovoj generaciji studenata. Hvala vam svima, rekao je Mataja Mafrici. U ime kabineta župana PGŽ-a Dragica Marač čestitala je prvostupnicima i potaknula ih da i dalje ulažu u sebe te odnose s najbližima jer se na kraju to najviše pamti.
Promovirani prvostupnici ekonomije: Ana Vrčić, Ani Slosar, Anteo Matuchina, Matija Kovačić, Danijel Celcner, Denis Conte, Gabrijela Marčelja, Iva Florjančič, Ivan Mance, Katarina Kalem, Lara Listeš, Leon Ferenčić, Marta Karadakić, Martin Damiš, Mauro Mikuličić, Mirjana Tomić, Renata Tomić, Sandra Vale Topler, Sara Radobuljac, Stefan Mataja Mafrici, Valentina Ramaja te prvostupnici koji nisu mogli doći: Alen Bečić, Andrea Radić, Antonio Ivanac, Bogdan Zaklan, Danijela Kovač, David Maras, Dino Udović, Filip Budimir, Hrvoje Vukić, Karla Mikičić, Karmen Pastuović, Marijan Bašić, Marta Kanazir, Nina Slavić, Nikolina Pavić, Oliver Lušić, Petrea Radoš, Rozmari Marijan, Stefan Trento, Vesna Radić.