Pomozite i vi

Produljeno trajanje izložbe Fotokluba Rijeka. Uz razgledavanje prikuplja se i pomoć za stradale na Baniji

Sanja GašpertRIJEKA – Zbog velikog interesa javnosti, a i zbog mogućnosti još više prikupljanja pomoći od potresa stradalom području Petrinje, Siska i Gline, produljeno je trajanje izložbe Fotoklub Rijeka pomaže – pomozite i vi.


Izložba se može vidjeti do četvrtka, 10 lipnja od 10 do 18 sati u Galeriji Principij, Ulica Pod voltun 4. Tijekom trajanja izložbe prikuplja se pomoć u vidu prehrambenih i higijenskih potrepština. Svi posjetitelji koji ponešto doniraju dobit će zahvalnicu Fotokluba Rijeka. Sva prikupljena pomoć bit će raspoređena u kutije s podjednakim sadržajem i nakon završetka akcije dostavljena na unaprijed dogovorene adrese pojedinaca kojima je pomoć potrebna na stradalom području.


Iz Fotokluba Rijeka ističu kako se ne prikuplja novac ni odjeća, nego isključivo artikli koji su na popisu ove donatorske izložbe. Proizvodi koji se prikupljaju su brašno, suhi kvasac, prašak za pecivo, ulje, tjestenina, riža, sol, šećer, kava, čaj, začini za jela, konzerve hrane, trajno mlijeko, slatki namazi, razni suhi keksi, sapun, šampon, pasta za zube, deterdžent za suđe, deterdžent za rublje, higijenski ulošci.