Tužna vijest

Preminuo je kapetan Damir Jovičević. Bio je zapovjednik legendarne “Slavije”, koja je u Domovinskom ratu spajala Rijeku i Dubrovnik

P. N.

Slavija je, pod zapovjedništvom kapetana Jovićevića, predvodila Konvoj Libertas prema Dubrovniku te redovito donosila pomoć i prevozila izbjeglice iz grada te tako osiguravala da on nikada ne bude odsječen od ostatka Hrvatske“Preminuo je bivši djelatnik Jadrolinije, kapetan Damir Jovičević, kojeg pamtimo kao zapovjednika legendarnog broda „Slavija“ koji je tijekom Domovinskog rata nizom pomorskim poduhvata spajao Rijeku i Dubrovnik”, javili su danas iz nacionalne brodarske kompanije.


Slavija je, pod zapovjedništvom kapetana Jovićevića, predvodila Konvoj Libertas prema Dubrovniku te redovito donosila pomoć i prevozila izbjeglice iz grada te tako osiguravala da on nikada ne bude odsječen od ostatka Hrvatske.


“Požrtvovnost i hrabrost Damira Jovičevića Jadrolinija, ali i cijela Hrvatska, dugo će pamtiti. U ime svakog djelatnika Jadrolinije i Uprave Jadrolinije, obitelji izražavamo duboku sućut”, kažu u Jadroliniji.