Medicinska škola

Predstavljeni programi najatraktivnije riječke strukovne škole

Ingrid Šestan Kučić

Medicinska škola predstavila svoje programe na Korzu

Medicinska škola predstavila svoje programe na Korzu

Medicinska škola obilježila svoj danNajveća primorsko-goranska srednja škola, Medicinska škola Rijeka, nizom je manifestacija obilježila Dan škole, a proslava je okončana predstavljanjem škole na Korzu.


Tom prilikom građani su imali mogućnost saznati sve o ukupno osam programa koliko ih se u Medicinskoj školi provodi, a cilj je, kazao je ravnatelj Alen Vukelić, predstaviti školu građanima.


– Naša škola uvijek ima deset puta više zainteresiranih kandidata nego što ih je moguće upisati, ali smatramo da bez obzira na to trebamo biti među građanima i približiti im rad škole, kazao je ravnatelj.
Štand Medicinske škole posjetio je i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina koji je istaknuo da ova škola zaslužuje i bolje uvjete rada što PGŽ i osigurava kao osnivač škole.


Podsjetio je, naime, da je novouređena zgrada u blizini KBC-a, a prije toga je uređen i laboratorij u samom KBC-u, dok je u tijeku izgradnja sportske dvorane, čime se uvjeti rada svrstavaju u sam vrh primorsko-goranskog srednjoškolskog obrazovanja.