U OBLAKU DIMA

Požar u Industrijskoj zoni Kukuljanovo pod kontrolom: Gorio krupni otpad na prostoru “Metisa”

Vladimir Mrvoš

Foto Dnevnik.hr

Foto Dnevnik.hr

Više informacija o uzroku požara i materijalnoj šteti biti će poznato nakon obavljenog očevida. Prema prvim informacijama u požaru nema ozlijeđenih osobaKUKULJANOVO – Požar koji je buknuo u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu na prostoru tvrtke “Metis”, koja se bavi gospodarenjem otpadom, u subotu u popodnevnim satima, prema informacijama iz Javne vatrogasne postojbe Grada Rijeke, brzom intervencijom uspješno je i za kratko vrijeme lokaliziran i stavljen pod kontrolu.


Više informacija o uzroku požara i materijalnoj šteti biti će poznato nakon obavljenog očevida. Prema prvim informacijama u požaru nema ozlijeđenih osoba.


Požar je zahvatio oko 300 prostornih metara krupnog otpada, doznaje se iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke.
Po riječima zamjenika zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke Daria Gauša, dojava o požaru zaprimljena je nešto prije 14 sati, a požar je pod nadzorom od 15 sati i 55 minuta.


U gašenju požara sudjelovalo je 13 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke te 19 vatrogasaca iz dobrovoljnih vatrogasnih društava Škrljeva, Drenove, Kraljevice, Bakra i Hreljina, s ukupno 11 vatrogasnih vozila.


U gašenju su sudjelovali i djelatnici “Metisa.”