VIŠE OD KRVI o

Poslijepodne akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Zametu. Dolazak najavili obrtnici i planinari

Edi ProdanDanas, u vremenu od 15 do 19 sati, u prostorima koje u zametskom sportskom centru ima MO Zamet organizirano je darivanje krvi. Kao što su to već i činili, organizirani dolazak najavili su obrtnici iz Udruženja obrtnika Rijeka, a s njima i planinari PD Kamenjak koji će plemenitom akcijom darivanja krvi obilježiti 52. obljetnicu svog osnutka.


Obrtnici neće darivati samo krv, darovnim bonovima i popustima na svoje usluge i proizvode darivati će sve darivatelje krvi. Tu je i Čistoća koja ovaj put sve darivateljice krvi nagrađuje sa sadnicama tulipana. Kako je najavljeno, svi darivatelji dobit će i pregled u Centru dentalne medicine Centrodent.


Organizator akcije je Aktiv darivatelja krvi Zamet, a za kraj ističemo i to da će Anđelina Macan iz Ceha ugostitelja Rijeka, Kostrena, Čavle, Bakar i Kraljevica i Zlata Bezjak iz Ceha ugostitelja Viškovo, Kastav, Klana, Jelenje sve darivatelje počastit s kavom. Drugim riječima Zamećani, koji su najavili jako brojni dolzak, organiziraju akciju koja bi se mogla nazvati i – više od krvi.