Svi termini popunjeni

Podijeljeno svih 2.350 ulaznica za besplatan obilazak novouređene Palače šećerane

Portal Novi list

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Svi termini za besplatni obilazak Palače šećerane ispunjeni su, odnosno, podijeljene su sve besplatne ulaznice predviđene za tu prilikuPodijeljeno je svih 2.350 ulaznica za besplatni obilazak Palače šećerane koje su građani mogli podignuti u Ri Infu na Korzu.


U sklopu otvorenja riječke Palače šećerane za građane su organizirani besplatni vođeni obilasci stalnog izložbenog postava Muzeja grada Rijeke koji traju do subote, 21. studenoga 2020. godine.


Za tu prigodu Muzej grada Rijeke osigurao je 2.350 besplatnih ulaznica i prilagodio razgledavanje Palače sukladno epidemiološkim mjerama.
Svi termini za besplatni obilazak Palače šećerane ispunjeni su, odnosno, podijeljene su sve besplatne ulaznice predviđene za tu priliku.


Nakon 21. studenog počinje redovni rad Muzeja grada Rijeke u Palači, a detalji o načinu na koji će se organizirati razgledi u nastavku, kao i cijene ulaznica i ostale informacije, bit će objavljene do kraja ovoga tjedna, usklađeno s epidemiološkom situacijom koja će biti na snazi.