Dobri pekar Lulezim Qenaj

Pekara Arena na Turniću: Riječki pekar snizio cijene svih vrsta kruha na dvije kune

P. N.

foto: arhiva NL

foto: arhiva NL

Jedne godine je, podsjećaju njegovi kupci, snizio cijene bureka i krafni za školsku djecu, a cijenu bureka prepolovio je s 12 na šest kuna i povodom nogometnog susreta Albanije i Hrvatske. U vrijeme poplava u Slavoniji, pak, u poplavljena područja odnio je tisuću štruca kruha.



Riječki pekar Lulezim Qenaj i ove je godine odlučio da neće dijeliti promotivne materijale, kako bi u vrijeme darivanja cijenu kruha snizio na samo – dvije kune.


– Poštovani kupci, nismo ove godine dijelili promotivni materijal, nego smo odlučili od 3. siječnja do 6. siječnja sniziti cijenu svih vrsta kruha na dvije kune. Tako smo vam odlučili poželjeti Novu godinu, izvijestio je svoje kupce riječki pekar.


Cijene kruha bit će snižene u njegovoj pekarnici Arena na Turniću.




Lulezim Qenaj cijene kruha je na isti način spustio i 2017. godine, a cijena svih vrsta kruha tad je bila četiri kune.


Riječkom pekaru nisu, dakle strane ovakve geste. Jedne godine je, podsjećaju njegovi kupci, snizio cijene bureka i krafni za školsku djecu, a cijenu bureka prepolovio je s 12 na šest kuna i povodom nogometnog susreta Albanije i Hrvatske. U vrijeme poplava u Slavoniji, pak, u poplavljena područja odnio je tisuću štruca kruha.