MO Školjić-Stari grad

Ovog vikenda kreće 14. Ljeto u Starom gradu. Evo što se sve priprema

Ljiljana Hlača

Foto Ivica Tomić

Foto Ivica TomićRIJEKA Nastupom Sandra Bastiančića i Nine Romić najavljene za ovu subotu 9. kolovoza 2019. s početkom u 21 sati na Pavilnskom trgu započet će tradicionalna – zabavna manifestacija koju 14. godinu organizira MO Školjić-Stari grad: Ljeto u Starom gradu.


Riječ je o projektu koji ima za cilj oživiti centar grada u ljetnome periodu, a u ovom izdanju Ljeta tijekom cijelog kolovoza na Pavlinskom trgu s početkom u 21 održavat će se zanimljivi programi.


Konkretno, 16. kolovoza 2019. godine održat će se filmske projekcije izabranih filmova s međunarodnog festivala KRAF, a 23. kolovoza 2019. godine Martina Majerle i Mario Šimunović donose nam romantičnu večer uz glazbu.
Manifestacija završava 30. kolovoza 2019. s početkom u 17 sati dječjim programom, a u okviru kojeg će biti održan nastup zborova Mali Riječani i Morčići uz nagradnu likovnu radionicu Volim Stari grad i Školjić.


Ulaz na sve najavljene programe je slobodan.


»Ljeto u Starom gradu« MO Školjić-Stari grad organizira u suradnji s producentskom kućom Nema problema i KVK Liburnija film, te uz medijsku podršku Turističke zajednice Grada Rijeke. Program se realizira uz financijsku i tehničku podršku Grada Rijeke.