SMART

Ovo su volonteri 2021. godine

Sanja Gašpert

S dodjele nagrada za volontere godine 2021.

S dodjele nagrada za volontere godine 2021.

Ovogodišnja tema Međunarodnog dana volontera glasi "Volontirajmo sada za našu zajedničku budućnost"Udruga za razvoj civilnog društva SMART – Volonterski centar Rijeka, Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka povodom 5. prosinca, Međunarodnog dana volontera, dodijelili su nagradu Volonteri godine za 2021. godinu.


Nagrade Grada Rijeke i SMART-a primili su Vlasta Tibljaš iz Udruge za promicanje dobrobiti djece Portić, Antonio Letica iz udruge DePaul Hrvatska i Predrag Šimić iz Društva za zaštitu životinja Rijeka.


Nagrade PGŽ-a i SMART-a primili su Sandra Zgodić iz Društva za istraživanje i potporu, Jasna Čekade iz Udruge Franak i Franjo Vicić iz Kulturno umjetničke udruge Sklad, Bakar.
SMART-ova nagrada Organizator volontiranja 2021. uručena je Društvu za istraživanje i potporu, a nagrada Školski volonterski klub 2021. dodijeljena je Srednjoj školi Dr. Antuna Barca iz Crikvenice.


Dodijeljene su i pohvale Volonterskog centra Udruge SMART, koje su primili Bojana Kovačević, Srednja škola Delnice, Merima Ferk, Društvo za zaštitu životinja Rijeka, Lucija Pećarina, Centar za kulturu dijaloga, Katica Vukas, Udruga žena operiranih dojki Nada – Rijeka, Gorana Marković, Hrvatski kulturni dom na Sušaku, Katarina Erak, Društvo za istraživanje potporu, Međunarodna udruga studenata medicine Hrvatska – CroMSIC, Katolička osnovna škola Josip Pavlišić, Učenički dom Željezničko-tehničke škole Moravice i Srednja škola Delnice.


Ovogodišnja tema Međunarodnog dana volontera glasi “Volontirajmo sada za našu zajedničku budućnost”.


Nagrade Volonteri godine za 2021. godinu uručili su predsjednica Gradskog vijeća Rijeke Ana Trošelj i zamjenik PGŽ župana Petar Mamula.