Sretnici

Ovo su svi dobitnici velike božićno-novogodišnje nagradne igre Novog lista i Tower Centra Rijeka

Bruna Matičić

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Velikom božićno-novogodišnjom nagradnom igrom Novi list i Tower Center Rijeka darovali su čak 75.000 kuna, te je petnaestero čitatelja nagrađeno s iznosom od 5.000 kunaUkupno petnaest sretnika u nadolazećim će se blagdanima počastiti dobrom kupovinom na omiljenoj riječkoj shopping adresi, u Tower Centru Rijeka, a da pritom neće morati potrošiti ni kunu iz vlastitoga budžeta.


Velikom božićno-novogodišnjom nagradnom igrom Novi list i Tower Center Rijeka darovali su čak 75.000 kuna, te je petnaestero čitatelja nagrađeno s iznosom od 5.000 kuna.

Kako bi konkurirali za nagrade, naši čitatelji morali su izrezati i skupiti petnaest kupona, a nagradno izvlačenje održano je u jutarnjim satima u Tower Centru.


Sreću su dobitnicima donijele predstavnice organizatora nagradne igre – Vanja Pletikosa Crnić iz Tower Centra i Ana Furlan iz Novog lista, koje su iz mnoštva omotnica izvukle baš njihove, dok je provjeru kupona i tijek izvlačenja pratila komisija u sastavu Andrea Žagar Ban, Valentina Vlah i Kristina Tijan te javnobilježnička prisjednica Katarina Datković Mendrila.


– U povodu 15. rođendana Tower Center Rijeka odlučio je prigodno darovati upravo petnaest čitatelja Novog lista i u ovom predblagdanskom vremenu razveseliti ih shoppingom iz snova. Iskreno čestitamo svim dobitnicima!


Vjerujemo da će uživati u kupovini, u mnogobrojnim trgovinama Tower Centra Rijeka, rekla je Vanja Pletikosa Crnić.Novi list i Tower Center Rijeka posljednjih nekoliko godina već tradicionalno za Božić i Novu godinu čitatelje darivaju novčanim iznosima.


Ove je godine svaki od dobitnika osvojio poklon-bon u vrijednosti od 5.000 kuna, te će moći obaviti kupovinu iz snova kojom će proslaviti najbolji Božić i u veselju dočekati 2022. godinu.


Ana Furlan uime Novog lista zahvalila je svima koji su skupljali kupone i igrali nagradnu igru, a omotnica je bilo »ohoho«.


– Tradicionalno, i ovu godinu završavamo s nagradnom igrom koju smo organizirali s našim dragim partnerom Tower Centrom Rijeka.


Veliko je zadovoljstvo kada kao organizatori možemo nazvati dobitnike i obavijestiti ih da su dobili nagradu te im čestitati.


U ovoj godini imali smo sedam velikih nagradnih igara s bogatim nagradama, pa smo tako kroz godinu darovali pet automobila i 19 novčanih dobitaka.Vjerujemo da su naši čitatelji bili zadovoljni s nama i nagradnim igrama Novog lista.


I ovom prilikom voljeli bismo se još jednom zahvaliti našim sponzorima i partnerima koji su nas podržali u organizaciji nagradnih igara, a ove godine to su bili: Krainc auto, Auto Hrvatska, Betil Kia i Betil Hyundai, Namještaj Mima, Auto Grlica i Tower Center Rijeka.


U sljedećoj godini obilježit ćemo veliki jubilej, naime proslavit ćemo 55 godina organiziranja nagradnih igara u Novom listu i prisjetiti se prve nagradne igre koja se održala davne 1967. godine.


Veselimo se tomu! Nadamo se da će naši čitatelji ostati vjerni Novom listu, izrezivati kupone i veseliti se s nama, zaključila je Ana Furlan.


Sretni dobitnici


1. Ratko Barac (Drežnička 12, Rijeka)


2. Ivan Ružić (Ružići Poljane 28, Jurdani)


3. Ruža Predović (Vrtače 54, Jurdani)


4. Žarko Plješa (Gonar, Rab)


5. Danijela Žigulić (Šmogorska 45, Matulji)


6. Mladen Olbina (Bregi 73, Matulji)


7. Vesna Pezić (Kneza Domagoja 7, Rab)


8. Marija Cetina (Jušići 102/A, Jurdani)


9. Grozdana Kinkela (Zvoneća 45, Jurdani)


10. Petar Radić (Poljane 145, Ičići)


11. Mariema Bićanić (Vladimira Čerine 21, Rijeka)


12. Smiljana Ilić (Krasica 298, Krasica)


13. Marija Udovičić (Kvaternikova 67, Rijeka)


14. Alen Jelušić (Šibenska 3, Rijeka)


15. Josip Bujan (Slavica 12b, Fužine).