Počeli s radom

Otvorio se Müller na Korzu, za prve kupce osigurali popuste i mali poklon iznenađenja

Portal Novi list

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler

Od 2. srpnja na adresi Trg Ivana Koblera 1, Müller otvara svoja vrata od 8 do 21 sat, a nedjeljom od 9 do 20 sati.Müller je danas otvorio svoju prvu poslovnicu u središtu Rijeke, a time i svoju 85. poslovnicu u Hrvatskoj.


Na skoro 1.200 četvornih metara Müller svojim kupcima, osim drogerijskih proizvoda nudi široku paletu prirodnih proizvoda, mirisa i dekorativne kozmetike, čarapa, kao i proizvode s odjela papirnice i igračaka.


Njihovih 33 zaposlenika svojim stručnim savjetovanjem zaokružuju cijelu priču – priču vrhunske ponude i usluge.
S novim otvorenjem Müller ukupno ima 868 poslovnica u cijeloj Europi.Od 2. srpnja na adresi Trg Ivana Koblera 1, Müller otvara svoja vrata od 8 do 21 sat, a nedjeljom od 9 do 20 sati.


Povodom otvorenja kupci će do 4. srpnja 2020. pri svakoj kupnji ostvariti 10% popusta na cjelokupan asortiman, kao i mali poklon iznenađenja koji se dijeli do isteka zaliha.


Foto galerija: Otvorenje Müllera na Korzu Foto: Sergej Drechsler


Tvrtka Müller Holding GmbH& Co. KG zastupljena je u sedam zemalja diljem Europe s gotovo 900 poslovnica. Tvrtka trenutno zapošljava oko 35.000 djelatnika i oko 950 pripravnika.


Od lipnja prošle godine, pored osnivača tvrtke gospodina Erwina Müllera, vodstvu poduzeća se pridružio i iskusni ekspert iz sektora maloprodaje, Dr. Günther Helm, kako bi stručnim znanjem doprinio poduzeću u trenutku smjene generacije.


Müller nudi preko 188.000 proizvoda u asortimanu parfumerije, drogerije, papirnice, igračaka, kućanstva, multimedije, prirodne kozmetike, bio prehrane, ručnog rada i čarapa.