Jubilarno izdanje

Otvoren Rijeka Tattoo Expo, evo što nas sve očekuje ovog vikenda

Paulina Plazonić

Snimio Mateo LEVAK

Snimio Mateo LEVAK

Ove su godine osim hrvatskih, ovdje prisutni i gostujući artisti iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Slovenije i Grčke te imamo jedno lijepo šaroliko društvo, rekla je Mohorić

Danas je u 16 sati u Sportskoj dvorani Kostrena službeno otvoren 10. Rijeka Tattoo Expo. Konvencija će trajati tri dana i ugošćuje 92 tattoo artista iz desetak europskih zemalja.


Foto galerija: Tatoo Expo Foto: Mateo LevakOrganizatorica Tattoo Expoa Mia Mohorić rekla je kako joj je jako drago što se ove godine konvencija uspjela održati – deseto izdanje.
-Tattoo Expo konačno je dočekao svoje desto izdanje. Prošle godine smo bili spriječeni organizirati radi nepovoljne epidemiološke situacije. Upravo zato jako smo ponosni da smo to uspjeli organizirati u uvjetima u kojima trenutno živimo.


Trenutno su u Sportskoj dvorani Kostrena 92 tattoo artista, dok je  kapacitet dvorane inače 110 mjesta, ali bilo je nekih odustajanja inozemnih gostiju zbog COVID situacije.


Ove su godine osim hrvatskih, ovdje prisutni i gostujući artisti iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Slovenije i Grčke te imamo jedno lijepo šaroliko društvo, rekla je Mohorić.


Načelnik općine Kostrena Dražen Vranić naglasio je kako mu je veliko zadovoljstvo da se ova manifestacija održava nakon jednogodišnje pauze.


– Drago mi je da su i organizatori prepoznali Kostrenu kao dobrog domaćina s obzirom da je ovo peti put da se ona odvija ovdje od 10 godina otkad se počela održavati.


Čestitam organizatorima na lijepoj obljetnici i nadam se da ćemo uspjeti nastaviti ovu lijepu suradnju, zaključio je načelnik Vranić.