Srećom bez ozlijeđenih

Otkriven uzrok požara u centru Rijeke. Evo što je pokazao očevid

Vladimir Mrvoš

Foto: V. KARUZA

Foto: V. KARUZA

Zahvaljujući intervenciji Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke koja je vrlo brzo došla na mjesto požara sa 4 vozila i 11 vatrogasaca, požar je u najkraćem mogućem vremenu uspješno stavljen pod kontroluRIJEKA – Nakon provedenog očevida poznato je zašto je došlo u utorak do požara u Ulici Matije Gubca 15 u Rijeci, koji je izbio nešto iza 17 sati, a ugašen je oko 20 sati – razlog je tehničke prirode.


Djelatnici kriminalističke policije Policijske uprave primorsko – goranske u suradnji s propupožarnim inspektorom, utvrdili su da je uzrok požara zapaljenje električnog kabela na jednom kućanskom uređaju u kuhinji. Radi se o stanu u potkrovlju, a požar se vrlo brzo proširio na cijelu kuhinju, jednu sobicu i hodnik te na krovište.


Foto galerija: Požar u Rijeci Foto: Miroslav Radić


Još se utvrđuje kolika je zapravo materijalna šteta na stanu u potkrovlju u vlasništvu državljana Republike Hrvatske starog 33 godina, kao i na samom krovištu zgrade. Srećom u požaru nitko nije stradao, niti je ozlijeđen.
Zahvaljujući intervenciji Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke koja je vrlo brzo došla na mjesto požara sa 4 vozila i 11 vatrogasaca, požar je u najkraćem mogućem vremenu uspješno stavljen pod kontrolu i lokaliziran i nije se proširio na susjedne zgrade.


Foto galerija: Požar u Ulici Matije Gupca Foto: Vedran Karuza