Trodnevna fešta

Osamnaesti rođendan Phanasa: Poznati riječki klub slavi punoljetnost

Ivana Kocijan



RIJEKA – Riječki Phanas pub je svoja vrata otvorio u prosincu 2001. godine i od tada ima uspješnu tradiciju fine kave, ljubaznog osoblja, raznih događanja i naravno dobre zabave! Ove godine ovaj kultni klub ulazi u svoju punoljetnost i tim povodom za svoje je goste pripremio veliku proslavu i čak 3 dana tulumarenja! Slavljenički vikend započinje sutra svirkom uživo kada će posjetitelje zabavljati duo Rale i Toni selekcijom najvećih domaćih hitova.


U petak zabava počinje već u 17 sati uz »after job« party na kojem će nastupiti Phanasov »rezident band« Trio Marinero. Večer je rezervirana za veliki rođendanski party na koji će hrpu dobre zabave i odlične glazbe donijeti Global Disco, »moderni bend« sastavljen od dinamičnih i iskusnih glazbenika koji su često surađivali u različitim projektima. Klupska glazba, osobito house, temelj je ovog projekta, kao i sinteza i integracija drugih glazbenih žanrova kao što su soul, funk, disco, afro, latino… Global Disco čine DJ Luca Montecchi i DJ Manuel Lupen na udaraljkama. Njihov fleksibilan i dinamičan pristup na pozornici čini ih posebnima. Sve će još dodatno začiniti i atraktivne plesačice iz Diamond Soul Entertainment uz nezaobilazni light show. Goste će ispred Phanasa dočekati crveni tepih i hostese s pićem dobrodošlice.


Zabava se nastavlja i u subotu kada slijedi »After birthday party« za sve one željne nastavka odlične zabave. Ulaz na sva događanja je slobodan. Info i rezervacije stolova – 0919264801. (I. Ko.)