Ljeto na Gradini

“On the terrace open air” na Trsatskoj gradini: Je li ovo plesni podij s najljepšim pogledom?

Marko Dobrecović

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Trsatskom gradinom zavladali performeri učinivši subotnju večer zabavnu svim posjetiteljimaTrsatska gradina transformirala se u pravi plesni podij, a pokretači odlične zabave su istaknuti hrvatski DJ-evi. Pod nazivom »On the terrace open air« Gradinom su zavladali performeri iz različitih područja učinivši večer zabavnu svim posjetiteljima.


Glazbeni repertoar nudi elektronsku i house glazbu, a doživljaj je potpun uz vizualnu umjetnost, animacije, te plesače žonglere.


Na samom kraju srpnja 16. izdanje Ljeta na Gradini glasno je nastavilo s obiljem programa, a poznati hrvatski DJ-evi, Bruns Lay, Mark Ash, Recep, Krekman i ostali, okupili su brojne ljubitelje elektronske glazbe, a u atmosferi zalaska sunca te ponudi hrane i pića organizatori zabave ništa nisu prepuštali slučaju.
Party je privukao domaće posjetitelje, ali i turiste koji su provodeći odmor u Rijeci, svratili na subotnju zabavu.


Foto galerija: On the terrace open air na Trsatskoj gradini Foto: Mateo Levak


– Ovdje smo na godišnjem. Slučajno sam saznao za ovaj party, nisam imao prevelika očekivanja, važno mi je samo da se odlično zabavim. Lokacija je izvrsna, a slušajući DJ-a pun sam adrenalina, spreman za zabavu bio je Kiro iz Njemačke koji je na Gradinu došao u društvu prijatelja.


Visoke temperature nisu spriječile dobar provod svih poklonika dobrog partyja koji su na Gradinu došli već u popodnevnim satima.


Uzavrela nije bila samo temperatura već i plesni podij na kojemu se mogu vidjeti razna plesna umijeća kao i izrade selfija.


Organizatori su se pobrinuli i za poštivanje epidemioloških mjera, mogli su ući samo oni s COVID putovnicom ili s negativnim antigenskim testom koji se mogao napraviti neposredno na samom ulazu.


– Malo mi je vruće priznajem, ali svi mi koji smo ovdje istrpit ćemo vrućinu u zamjenu za malo plesa i dobre zabave. Nažalost traje samo do ponoći, pa mi je u redu da se krene čim ranije.


Sad ćemo napraviti brzi test na ulazu jer nismo primili dvije doza cjepiva. Taj red se sporo kreće, no spreman sam žrtvovati se. Ostat ću do kraja, rekao je Miroslav.