Grad Rijeka

Od ponedjeljka počinje kažnjavanje nepropisnog parkiranja u ulici Fiorello la Guardie

Portal Novi list

Ilustracija / Foto Screenshot Google Maps

Ilustracija / Foto Screenshot Google Maps

Sustav nadzora će do ponedjeljka, 26. veljače 2024. godine biti u testnom radu, a nakon toga počinje procesuiranje prometnih prekršajaOd ponedjeljka, 26. veljače 2024. godine, u svrhu bolje protočnost prometa sjevernim koridorom, počinje sankcioniranje nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila u Ulici Fiorella la Guardie.


“Podsjetimo, zatvaranjem Adamićeve ulice Odsjek za prometno redarstvo Grada Rijeke privremeno je na sjeverni koridor postavio sustav automatskog video (foto) nadzora nepropisno parkiranih i zaustavljenih vozila putem kamere, a s ciljem prevencije nepoželjnog ponašanja i bolje protočnosti u prometu”, poručuju iz Grada Rijeke.


Sustav nadzora će do ponedjeljka, 26. veljače 2024. godine biti u testnom radu, a nakon toga počinje procesuiranje prometnih prekršaja nepropisnog zaustavljanja i parkiranja.
“Mole se građani da izbjegavaju parkiranje na sjevernom prometnom traku u Ulici Fiorella la Guardie te da ne zloupotrebljavaju mjesta namijenjena vozilima opskrbe kako bi se promet mogao odvijati sa što manjim zastojima”, dodaju u Gradu Rijeci.