Najavljeno

Od petka noćno skijanje na Platku, najavljene novosti s kojima se ulazi u ovu sezonu

Sanja Gašpert

Za one koji planiraju posjet Platku, u funkciji su pokretne trake Baby lift i Pribeniš za sanjkaše i pokretna traka Radeševo za skijašeNakon što je krajem prošle godine pao prvi snijeg na Platku, što je stvorilo uvjete za zasnježenje staze Radeševo 1, kreće zasnježenje Zavoja 19 i Baby staze, a potom i staza Radeševo 2 i Pribeniš, dokle god to uvjeti budu omogućavali.


U Goranskom sportskom centru ističu kako će za pripremu Turističke i Tešnja biti potrebno pričekati dovoljne količine prirodnog snijega.


– Budu li povoljne vremenske prilike, od petka, 14. siječnja krenulo bi noćno skijanje, koje će ove sezone biti organizirano na donjem dijelu staze Radeševo 1, u području koje pokriva pokretna traka.
Kao i prethodnih godina, noćno skijanje, kada god to vremenske prilike budu dopuštale, bit će utorkom i petkom, ističu u GSC-u.


Za one koji planiraju posjet Platku, u funkciji su pokretne trake Baby lift i Pribeniš za sanjkaše i pokretna traka Radeševo za skijaše. Blagajna radi od 8 sati, a pokretne trake od 9 do 16 sati.Za sve informacije posjetiteljima su na raspolaganju djelatnici Goranskog sportskog centra u info kućici pored parkirališta.


Platak u novu skijašku sezonu ulazi s novostima koje će, kako ističu u Goranskom sportskom centru, zasigurno razveseliti brojne ljubitelje skijanja s pogledom na more.


Osim uobičajene kupnje skijaških karata na blagajni skijališta, karte za Platak moguće je kupiti i na svim benzinskim postajama Petrola u Hrvatskoj i državama u regiji u kojima Petrol ima svoje benzinske postaje.


Na Petrolu su u prodaji dnevne i tjedne karte, kao i karte za djecu do šest godina. Sezonske skijaške karte moguće je kupiti isključivo na blagajni SRC-a Platak.


Cijene skijaških karata i ostalih usluga koje nudi Goranski sportski centar ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlogodišnji cjenik.


Platak je postao dio velike Ski Fun obitelji europskih skijališta koja svojim korisnicima omogućavaju ovakav način kupnje skijaških karata.


Uz mogućnost kupnje na benzinskim postajama, korisnici Key Carda dnevne i tjedne skijaške karte mogu kupovati i online na mojskipass.si.


Za pitanja o kupnji skijaških karata korisnicima su na raspolaganju e-adrese [email protected] i [email protected], kao i broj +386 40 252 800.